GündemManşetSpor

ÖNCE KOSTÜMLERİ GİYDİLER SONRA BİSİKLET SÜRDÜLER

Kimi bir masal kahramanı oldu kimi unutulmaz filmlerin kahramanı… Bodrum’da düzenlenen kostümlü bisiklet turunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Bodrum’da bisikletin araç olarak kullanabileceğine dikkat çekmek amacıyla “Bodrum Bike Party Kostümlü Bisiklet Sürüşü” gerçekleştirildi. Özellikle turizm sezonunda artan araç yoğunluğundan dolayı kısa mesafelerde bisiklet kullanımı yaygınlaştırılmaya çalışılıyor.

Genç yaşlı, kadın erkek, yaklaşık 50 kişilik grup öğlen saatlerinde Bodrum Belediye Meydanında toplandı. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için farkındalık oluşturmak isteyen grupta çocuklarıyla birlikte bisiklet sürenlerde vardı.

Trafikte fark edilmek istediklerini de belirten grup üyeleri Neyzen Tevfik Caddesinde meraklı bakışlar arasında kısa şehir turu gerçekleştirdi.

Tur sorumlusu Burcu Gelegen yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birçok masal kahramanız ile birlikte bugün Bodrum şehir merkezinde turladık. Büyük bir renk kattık. Bu bir farkındalık eylemi. Aslında bisiklete her koşulda binilebileceğini anlatabilmek istedik. Tabi ki de kostümlerle binebilmek daha böyle renkli bir coşkuya sebep oldu.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu