GündemHayatManşet

BAŞKAN İLE PAYLAŞTILAR

il sampiyonu ozel sporcular mutluluklarini baskan kocadon ile paylasti (9)Muğla Özel Olimpiyatları Bölge Oyunlarında basketbol, yüzme ve atletizm dallarında birincilik ve ikincilik elde eden Bodrum Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu ile Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübü’nün başarılı özel sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Özel Sporcular Basketbol Takımı, Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübü Özel Sporcular Basketbol Takımı ile yine Bodrum Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı özel sporcular olan başarılı atlet ve yüzücüler katıldı. Ziyarette sporculara Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Ünal ile okulun ve aynı zamanda Bodrumspor’un özel sporcular basketbol antrenörlüğünü yapan Ayten Özhan Yılmaz, yüzme antrenörü Yılmaz Çetin ve Ebru Uysal ile atletizm eğitmeni Alper Tuncer eşlik etti. Galibiyet sevincini yaşayan sporcular Başkan Kocadon’a yapmış oldukları ziyarette mutluluklarını paylaştı. Sporcular adına söz alan 15 yaşındaki özel sporcu basketbol oyuncusu Sena Pancar, Başkan Mehmet Kocadon’a bugüne kadar kendilerine çalışmalarında vermiş olduğu destekler için teşekkür etti.

Tüm özel sporcuları, mücadeleyi asla elden bırakmayarak aldıkları bu güzel başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Mehmet Kocadon, “Galibiyetleriyle mayıs ayında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hem Bodrum Belediye Başkanı olarak hem de Mehmet Kocadon olarak yıllardır olduğu gibi her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğim çünkü her birinin kalbi gerçek sevgiyle atıyor. Özel çocuklarımıza eşlik eden Bodrum Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürümüz Mehmet Ünal’ı ve çocuklarımızı ilgiyle yetiştiren antrenörlerini her zaman çocuklarımızın yanlarında oldukları için takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret sırasında öğrenciler Başkan Kocadon’a merak ettiklerini de sorarak keyifle sohbet etti, istek ve taleplerini iletti. Ziyaret sonunda öğrencileri uğurlayan Başkan Mehmet Kocadon, hep birlikte Bodrum Belediye Binası önünde hatıra pozu verdi.

16-17 Mart’ta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yapılan Muğla Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları basketbol kategorisinde A grubu 1.’si Bodrum Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu, A Grubu 2. ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Özel Sporcular Basketbol Takımı oldu. Bodrum’daki özel sporcular basketbol takımlarının sorumlusu Gökmen Özbay da çalışmalarında öğrencilere destek oldu. Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na bağlı diğer özel sporcular ayrıca yüzme ve atletizm dallarında da birincilik ve ikincilik olmak üzere başarılı dereceler elde etti. Yüzme dalı bayanlar kategorisinde Zeynep Elhan Yazıcı, 50 metre serbest ve sırtüstü yüzmede Muğla il birinciliğini aldı. Mehmet Erünlü de erkekler kategorisinde 50 metre serbest yüzmede Muğla il birincisi, Ömer Cenk Malseven 25 metre serbest yüzmede Muğla il birincisi ve 50 metre serbestte ise il ikincisi oldu. Yüzücü Aypar Öztürk ise serbestte 25 metrede ikinci oldu. Atletizm dalında yapılan yarışlarda da Semih Köse 50 metrede birinci, Batuhan Akgün 50 metrede ikinci, Tolga Memişoğlu 100 metrede birinci ve Efe Moral 25 metrede ikinci oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu