GündemManşetSpor

YARIN GÜNLERDEN BODRUMSPOR…

Bodrumspor_erbaaspor_hazirliklari_tamam (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Erbaaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Ligde son 7 haftaya girilirken en yakın takipçisi Silivrispor’un 9 puan önünde lider bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, lig üçüncüsü Erbaaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 25 Mart Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadı’nda 15:00’da başlayacak karşılaşma öncesi son antrenmanını bugün gerçekleştiren B.B. Bodrumspor’da kart cezalısı Gökhan Yenigün dışında eksik bulunmazken, B.B. Bodrumspor’da hedef mutlak 3 puan.

Takımın antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya’da ligde son 7 maça çıkacaklarını ve her maçın çok önemli olduğunu belirterek, “ Grubumuzda son 7 maçımız kaldı. Cumartesi günü kardeş takımlarımızdan Erbaaspor’u konuk edeceğiz. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkıyoruz ve kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkesi Cumartesi günü saat 15.00’da Bodrum Şehir Stadı’nda davet ediyorum. Bugüne kadarki bütün başarılarımızı taraftarımızla beraber kazandık, yine beraber başaralım” dedi.

25 Mart Cumartesi saat 15.00’da başlayacak B.B. Bodrumspor- Erbaaspor karşılaşmasını Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Ali Karatutlu yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu