GündemManşetSpor

DEPLASMANDA FARK ATTILAR

bodrum kırçiçeği bayan basketbol takımıTürkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 33. Hafta maçında Kırçiçeği Bodrum Basket, deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi.

İlk 3 çeyrek boyunca rahat bir oyun ortaya koyan Kırçiçekleri, son periyoda etkisiz oynasa da maçı 73 – 67 kazanmasını bildi.

Ankara’da saat 15.00’da başlayan müsabakaya etkili başlayan temsilcimiz ilk periyodu 22 – 16, devreyi ise 41 – 32 ile bitirdi. Üçüncü periyotta da iyi oyununu sürdüren Potanın Kırçiçekleri, periyodu 65 – 44’le geçti.

Son periyotta oyuna ağırlığını koyan TED Ankara Kolejliler, 21 sayı geride girdikleri son çeyrekte farkı önemli oranda eritse de temsilcimiz parkeden 73 – 67 galip ayrıldı. Maçın en skorer ismi takımı TED Ankara Kolejliler’e 21 sayı kazandıran Derin Yaya oldu. Kırçiçekleri’nde ise Nihan Anaz 16 sayı kaydetti.

Bodrum Basket bir sonraki maçını 29 Mart Çarşamba Günü Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediye Gelişim takımı ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu