AsayişGündemManşet

2 Kişiyi Öldürüp Teslim Oldu

Avukat ve Eski İcra Müdürü İnfaz Edildi

 

Bodrum’da önceki gün akşam saatlerinde yaşanan kan donduran olayda iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir araç içerisindeki 2 kişi başlarından silahla vurularak öldürüldü. Öldürülen kişilerden birinin 73 yaşındaki Avukat Erdal Çam diğerinin ise beraber çalıştığı emekli İcra Müdürü 57 yaşındaki Özcan Çavdar oldukları öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldıkları olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri şahısların hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Çam ve Çavdar’ın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Edinilen bilgilere göre korkunç cinayeti gerçekleştiren şahsın, Çam’ın müvekkili G.Ö. olduğu ve bir davadan dolayı aralarında anlaşmazlık bulunduğu öğrenildi. Zanlının aralarındaki sorunu çözmek için görüşme talep ettiği, bindiği aracın arka koltuğundan ateş ederek Çam ve Çavdar’ı vurduğu ardından da güvenlik kuvvetlerine giderek teslim olduğu bildirildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu