GündemHayatManşet

SIRTLARINDA TAŞIDILAR

karabaş-bodrumBodrum’da 10 gündür kayıp olan “karabaş” isimli kangal cinsi köpek 600 metre yükseklikteki uçurumun kenarında bulundu. 5 saat süren çalışmanın ardından kurtarılan yaralı köpek Akut ekibi tarafından metrelerce sırtta taşındı.

Göltürkbükü mahallesinde çiftliğinden kaçan Karabaş’ı gece gündüz arayan sahibi Önder Topal10 gündür kangal cinsi köpeğinden haber alamadı. Köpeğinin bir türlü bulamayan Önder, Karabaş’ın çalınmış olabileceğini düşündü. Kangal cinsi köpeğinden tam ümidi kesmişken 2 çoban uçurumun kenarından mahsur kalmış Karabaş’ı buldu. Koyunları otlatmak için Kocadağ’a giden 2 çoban havlama sesleri duyunca uçurumun kenarında mahsur kalmış bir köpek gördü.

Durumu haber alan AKUT Bodrum ekibi 600 metre yükseklikte ulaştıkları, bitkin bir halde olduğu gözlenen köpeğe önce su ve yiyecek verdi. Karabaş’ın yürüme zorluğu çektiğini gören ekipler köpeği sırtlarında taşıdı. 600 metre yükseklikten yaklaşık 2 saat boyunca taşınan Karabaş daha sonra veterinere ulaştırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Kangal cinsi köpek sahibine teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu