Kültür SanatManşet

İlber Ortaylı Bodrum’da Konuşacak

BESİAD'dan 100. Yıl Programı

 

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Geleneksel Üye Buluşmaları Toplantısı’nda değerli bilim insanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Cumhuriyet Tarihimizin dünü, bugünü ve yarınını masaya yatırıyor.

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan BESİAD’ın geleneksel üye buluşmaları, Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak rotasını ekonomiden, Cumhuriyet tarihimize çeviriyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılına dair önemli bir söyleşi organize ederek, Türk tarihine ışık tutan bilim insanı Prof. Dr. İlber Ortaylı ile bir söyleşi yapacak olan BESİAD, bu özel etkinlikte Cumhuriyet tarihinin dünü, bugünü ve yarınını masaya yatıracak.

9 Ekim 2023 günü saat 18:00-19:00 arasında TED Bodrum Koleji Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek söyleşi ile ilgili açıklama yapan BESİAD 22. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, şunları söyledi;

“İş insanları dendiğinde akla hep ekonomi gelse de günün ve gündemin önemli konularına, özel günlere ve başarılara da yer verdiğimiz üye buluşmalarında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle, Tarihimizi daha iyi anlamak, geçmişimizden dersler çıkarmak ve geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemek için bu söyleşiyi organize ettik.

Türk tarihine ışık tutan değerli bilim insanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, bu özel etkinlikte dünümüz, bugünümüz ve yarınımızı masaya yatıracak. Moderatör olarak deneyimli isim Metin Uca, bu önemli sohbetin yönlendirmesini üstlenecek. Etkinlik tüm halkımıza açık olacağı gibi tüm üyelerimizin de katılımı bizim için çok değerlidir.

Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına dair bu önemli söyleşide bir araya gelerek, geçmişimizi anlamak ve geleceği şekillendirmek için birlikte düşünmeyi umuyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih: 9 Ekim 2023

Saat: 18.00 – 19.30

Yer: Ted Koleji Toplantı Salonu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu