ÇevreGündemManşet

25 BİN YAVRU BALIK SALINACAK

Bodrum Yarımadası Yalıkavak Sportif ve Amatör Balık Avcıları Derneği (BORABDER) tarafından 7. kez Balık Avı Festivali düzenlenecek.

Yalıkavak Koyunda dolu dolu bir programla geçecek olan festival kapsamında 5 Ekim günü deniz dibi temizliği gerçekleştirilecek. Amatör ve Profesyonel gönüllü dalgıçların katılımıyla yapılacak olan deniz dibi temizliği İskele Kafe önünden Balıkçı Barınağına kadar sürecek.

Festivalin 6 Ekim sabahı start alacak ikinci günü ise balık avı yarışması ile başlayacak. Engelli bireylerinde doya doya denizde balık avlayacağı festival kapsamında, halk oyunları gösterisi, balık ve lokma ikramı ile 25 bin adet yavru balığın denize salınma etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesinin destekleri ile yapılacak olan 7. Balık Avı Festivali Olcay Bolelli konseri ile sona erecek.

BORABDER Başkanı Mustafa Uyar, arttık geleneksel hale gelen ve her geçen yıl kendini geliştiren, halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek olan 7. Balık Avı Festivaline bütün Bodrumluları davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu