ÇevreGündemManşet

FIRTINA BODRUM’DA ETKİLİ OLDU

bODRUM-FIRTINA-Bodrum’da önceki akşam saatlerinden bu yana etkili olan fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Fırtına nedeniyle tekneler kıyıya sürüklendi, Bodrum-İstanköy feribot seferleri iptal edildi.

Bodrum’da önceki akşam saatlerinde başlayan ve saatteki hızı 75 km.ye kadar ulaşan fırtına nedeniyle açıkta bağlı bazı tekneler kıyıya sürüklendi.

Kumbahçe, Gümbet, Bitez, Ortakent ve Turgutreis kıyılarında etkili olan fırtına nedeniyle kıyı şeridindeki bazı işletmelerde ufak çaplı hasar oluştu.

Ortakent sahiline sürüklenerek karaya oturan tekneyi kurtarmak için yoğun çaba sarf edildi. Dalgalarla mücadele eden bir dalgıç uzun süre teknenin çekilmesi için halat bağlamaya çalıştı.

Fırtına iç kesimlerde de etkili oldu. Yol kenarındaki bir inşaat alanından yola sürüklenen straforlar trafikte tehlike yarattı. Yahşi’de devrilen bir ağaç nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle denizdeki dalga boyunun 3,5 metreye kadar yükselmesi Bodrum-İstanköy feribot seferlerinin karşılıklı iptal edilmesine neden olduğu öğrenildi.

Akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen fırtınanın yerini sağanak yağışa bırakması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu