AsayişGündemManşet

TRAFİĞE ALDIRMADAN DİLENİYORLAR

IMG_9047Bodrum’da kavşaklarda ve yol kenarlarında dilenen dilenciler hem kendi canlarını hem de trafiği tehlikeye düşürüyor.

Bodrum’un birçok noktasında görülen dilenciler özellikle Gümbet Kavşağı’nda sık sık karşımıza çıkıyor. Dilencilere kimi sürücüler dayanamayarak para verirken kimi sürücüler de tepki gösteriyor.

Polis ve zabıta ekiplerinin gün içerisinde birden fazla kez uygulama yaparak yakaladıkları ve idari para cezası yazdıkları dilenciler, yapılan tüm uygulama ve caydırıcı cezalara rağmen dilencilik yapmayı sürdürüyor.

Önceki gün Beylikkırlar mevkiinde kucaklarında birkaç aylık bebekleriyle dilenen iki kadın Kent Haber kameralarınca görüntülendi. Suriyeli olduklarını söyleyen kadınlar bebekleriyle birlikte akan trafiğe aldırmadan araçların arasında ilerliyor. Kavşakta duran araçlara yaklaşan dilencilerin hali ise yürek burkuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu