AsayişGündemManşet

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ LÜKS OTELDE ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

bodrum-da terör operasyonuBodrum’da 5 yıldızlı bir otelin bulaşıkhane bölümünde çalışan bir kişi, terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Göltürkbükü Mahallesinde faaliyet gösteren 5 yıldızlı bir otelin bulaşıkhanesinde çalışan Şırnak nüfusuna kayıtlı 25 yaşındaki H.G.’nin “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan arandığı tespit edildi.

Adı geçen zanlının, Şırnak’ta hendek ve çukur kazılması olayları sırasında örgütün şehir ve gençlik yapılanması içerisinde yer aldığı ve barikatlarda nöbet tuttuğuyla ilgili dosya kapsamında teşhis edildiği ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirlendi.

H.G., Jandarmadaki ifadesinde, terör örgütüyle herhangi bir irtibatının olmadığını ne amaçla arandığını, hakkında neden yakalama kararı çıkarıldığını bilmediğini söyledi. H.G’nin, 2014 yılı Mayıs ayında Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 4 arkadaşıyla örgüte üye olmak suçundan gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak 8 ay Şırnak cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Jandarma tarafından adliyeye sevk edilen H.G. çıkarıldığı mahkemece, “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu