GündemManşet

BODRUM SPİN AVCILARI’NDAN BAŞKANA PLAKET

Bodrum spin avcilarindan baskan kocadona tesekkur plaketi (2)Facebook’ta grup oluşturarak sosyal medya üzerinden etkinliğini artıran Bodrum Spin Avcıları Grubu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Spin Avcıları Grubu yöneticisi ve sözcüsü Nevzat Kanber ile grup yönetim ekibini oluşturan üyeler Ali Üzer, Ali Erdoğan, Can Gümüş, Okan Yanık, Levent Çağırgan ve Tolga Şimşek katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle Gündoğan’da 1. Bodrum Spin Avcıları Spin Yarışmasını düzenlediklerini ifade eden Nevzat Kanber, sportif balıkçılığı özendirmek amacıyla gerçekleştirdikleri etkinliğe desteklerinden dolayı Bodrumlu balıkçılara da teşekkür etti.

Başkan Mehmet Kocadon, en önemli geçim kaynağı geçmişte balıkçılığa ve süngerciliğe dayanan, mavi yolculuğun ilk rotası olan Bodrum’da balıkçılığı yaşatmak için düzenlenen bu tarz etkinliklerin artmasını diledi. Bodrum Spin Avcıları’na da duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek Bodrum Belediyesi olarak desteklerinin süreceğini söyledi.

Ziyaret sonunda grup üyeleri, Başkan Kocadon’a sunmuş olduğu destekler için bir teşekkür plaketi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu