GündemMagazinManşet

ÖZLEM TEKİN MAZBATASINI ALDI

Bodrum-Özlem TekinBodrum’da 11 yeni mahalle için 6 Mart Pazar günü yapılan muhtarlık seçimlerinde muhtar azası seçilen ünlü rockçı Özlem Tekin mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü, Bodrum’da kurulan 11 yeni mahalle için Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti seçimleri gerçekleştirildi. Gündoğan Mahallesinden ayrılarak kurulan Küçükbük Mahallesi için muhtar azalığı adaylığı koyan Özlem Tekin ve ekibi en yakın rakibine 250 oy fark atarak seçimi kazandı.

Küçükbük Mahallesinin yeni muhtarı ve azaları bugün Bodrum Adliyesinde bulunan İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Seçim Kurulu Başkanı Hakimi Özen Yakar ve İlçe Seçim Kurulu Müdürünün elinden mazbatalarını alan muhtar ve azalar büyük heyecan yaşadılar.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan şarkıcı Özlem Tekin yıllardır yaşadığı bölgeye hizmet etmek için çalışacağını söyledi. Diğer sanatçıların ve hayranlarının desteğini aldığını ifade eden Özlem Tekin şunları söyledi:
“Mazbatayı aldık evet, çerçeveleteceğiz bir güzel. İlk olarak bir toplantı yapacağız. Daha önceden çok toplantı yapmıştık ne yaparız ne ederiz diye onun değerlendirmesini yapıp ilk başta nereden başlayabiliriz onu konuşacağız” dedi.

Sahnedekinden daha heyecanlı olduğunu ifade eden Tekin sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hala heyecanlıyım. Çok destek alıyorum kendi dinleyicilerimden diğer sanatçı arkadaşlarımdan. Hem çok şaşırdılar hem de çok destekliyorlar sağ olsunlar. Bende yüzlerini kara çıkarmayacağım, öncelikle muhtarımızın yüzünü kara çıkarmayacağım” dedi.

Küçükbük’ün çiçeği burnunda muhtarı Ali Akbulut ise projeleri ile ilgili belediyeye ve gerekli kurumlara müracaatlarda bulunacaklarını, sezon öncesi hazırlıklarını tamamlamak için çalışacaklarını ifade etti.

Mazbatasını alan muhtar ve aza heyeti mahallelerinin yolunu tuttular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu