AsayişGündemManşet

BODRUM’DA SAHTE EVRAK OPERASYONU

Bodrum-KOM-sahte belge-operasyonuBodrum merkezli başlatılan ve İzmir’de bir psikoteknik değerlendirme merkezinin de içinde olduğu Resmi Belgede Sahtecilik operasyonunda 1’i kadın psikolog  5 kişi yakalandı.

Bodrum’da bazı taksi şoförlerinin, Karayolları Taşıma Yönetmeliği hükümlerine göre dikkat, algı ve muhakeme hakimiyetlerinin belirli periyotlarla test edilmesi neticesinde elde ettikleri ve çalışma ön koşullarından olan psikoteknik sağlık raporlarını yetkili sağlık kuruluşuna bizzat gidip muayene olmadan, kağıt üzerinden edinmek suretiyle çalışmaya devam ettiklerinin iddia edilmesi soruşturma başlatıldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekiplerince, söz konusu raporları kullanan şoförlerle, belgeleri tanzim eden ve elde edilmesine aracılık ettiği düşünülen E.Y,  O.Y,  O.P,  E.N, ile psikolog olduğu öğrenilen G.Y. İzmir ve Bodrum’da gözaltına alındı. Gözaltı esnasında yapılan aramalarda da çok sayıda sahte belgeye el konuldu.

Ele geçen evraklar arasında yer alan ajandada şebekesinin kayıtlarının olduğu ve devam eden soruşturma kapsamında yüzlerce sahte belgenin ele geçirildiği öğrenildi.

Şüpheliler Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu