GündemManşetTurizm

2017 TANITIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

2017 tanitim calismalari suruyor (2)Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bodrum Tanıtma Grubu, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Bodrum Tanıtma Grubu toplantısı, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Toplantıya Özay Kartal, TAV Havalimanları Holding adına pazarlama koordinatörü Serkan Karahatay, Meeting Point Turkey adına Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim, Sundance Resort Genel Müdürü Dr. Yusuf Günaydın, Paloma Hotels yetkilisi Kerem Özyurt, Magnific Otel yetkilisi Ömer Faruk Dengiz, Turquaz Turizm yetkilisi Onursal Özatacan ile İbrahim Atalay katıldı.

Bodrum Tanıtma Grubu üyelerinin, 2017 turizm sezonu öncesi mevcut durumu değerlendirerek sundukları çözüm önerilerini tartıştıkları toplantıda ayrıca yeni sezon öncesi yapılması planlanan çalışmalar da belirlendi. Bununla birlikte uluslararası arenada, her pazara özgü tanıtım stratejisi ve planı belirlenerek tanıtım materyallerinin amaca ve pazara uygun şekilde oluşturulması kararı alındı.

Bodrum tanıtım atağı kapsamında belirlenen hedef pazarlar; İngiltere, Almanya, Hollanda, Belçika, Polonya, Fransa, Danimarka, Bulgaristan, Rusya, Ukrayna, Baltık ülkeleri, Azerbaycan, Iran ve Israil oldu. 2017 Mart ayının son haftasından itibaren ilgili pazarlardan acente ve yazarlar grubunun davetli olarak Bodrum’a getirilmesi planı da, toplantıda alınan kararlar arasında.

Toplantıda ayrıca Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon’un, önceki yıllarda yapmış olduğu gibi ülke ziyaretlerine bizzat kendisinin de katılacağı duyuruldu.

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Bodrum Tanıtım Grubu, alınan kararların neticelerini değerlendirmek üzere ilerleyen süreçte haftalık toplantılarına devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu