EkonomiGündemManşet

TATLISES ÇİĞ KÖFTE, BODRUM’DA İLK ŞUBESİNİ AÇTI.

Tatlıses Çiğköfte-Bodrum2010 yılında Tatlıses Gıda bünyesinde kurulan Tatlıses Çiğ Köfte, Bodrum’daki ilk şubesini Bitez’de açtı. Türkiye’de tam 246 şubesi bulunan Tatlıses Çiğ Köfte, böylece 247’nci şubesini Bodrum’a kurmuş oldu. Orkan Çömlekçi ve Didem Carus’un işletmeciliğini üstlendiği mekanın açılışını Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı.

Bitez’e doğunun en geleneksel ve sevilen lezzetini kazandıran Orkan Çömlekçi, “Tatlıses Çiğ Köfte, kurulduğu ilk andan itibaren geleneksel çiğ köfteyi yurtiçi ve yurtdışında temsil etmeyi misyon edinmiş ve bu konuda yaptığı çalışmalarla kısa sürede amacına ulaşmıştır. Böyle bir markayı Bodrum’a kazandırmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Açılışa İbrahim Tatlıses’in menejeri Eyüp Kanat ile firmanın operasyon müdürü Kadir Urunç ve Franchising Müdürü Sinan Bayer de katıldı. Kurdele kesiminin ardından Kaymakam Yılmaz ve Başkan Kocadon, üzerinde Tatlıses Çiğ Köfte logosu bulunan bir pasta keserek konuklara ikram ettiler. Açılışta bol bol çiğ köfte ikramı da yapıldı.

Tatlıses Çiğköfte-Bodrum-

Tatlıses Çiğköfte-Bodrum-1

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu