GündemKültür SanatManşet

DİBEKLİHAN’DA 4 SERGİ BİRDEN

Yakaköy’de bulun Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde, 4 sanatçının sergisi açıldı.

Erhan Bayladı Fotoğraf Sergisi, Akdoğan Topaçlıoğlu Resim Sergisi, İlke Sönmez “Tohumdan Sanata” Su Kabakları Sergisi ve Mine Arasan’ın Resim Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Orhan Kemal Meydanı’nda gerçekleşen açılış töreninde konuşma yapan Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü Yöneticisi Cenap Tezer, sanatçılar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra sahneye gelen 4 sanatçı, sanat hayatları ve eserleri üzerine kısa konuşmalar yaptılar.

Serginin açılış çanını ise etkinliğe katılan ressam ve sinema sanatçısı Süleyman Saim Tekcan, sanatçılarla birlikte çaldı. Açılış töreninde fotoğraf sanatçısı Erhan Bayladı, eşi ile birlikte bir müzik dinletisi sundu.

Sergilerde eserleri yer alan sanatçılardan Erhan Bayladı’nın İ. Hakkı Tonguç Sanat Galerisi’nde sergilenen fotoğrafları; dua ve kadın, Akdoğan Topaçlıoğlu’nun Yıldız Kenter Sanat Galerisi’nde sergilenen resimleri; duygu ve hareket, İlke Sönmez’in Erdinç Bakla Sanat Galerisi’nde görücüye çıkan su kabakları; arkeolojik desenlerden, Mine Arasan’ın Orhan Kemal Meydanı’nda sunulan resimleri ise renkli masalsı dünyasından kedileriyle, balıklarıyla, deniziyle Bodrum temalarından oluşuyor.

Sergi, 29 Haziran tarihine kadar Pazartesi günü hariç her gün gezilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu