AsayişGündemManşet

BAŞOĞLU DAVASINDA KEŞİF GÜNÜ

IMG_1960Ünlü sunucu Murat Başoğlu ve ilişkisi olduğu öne sürülen yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın fotoğraflarının çekildiği koya gelen bilirkişi heyeti koyda incelemelerde bulundu. Bir fotoğrafçının da katıldığı keşifte skandal fotoğrafların çekildiği bölgeden keşif yapıldı.

Bodrum’da bir teknede çekilen, ünlü sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni olduğu öne sürülen kadının uygunsuz görüntülerinin basında yer almasının ardından, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2017 ağustos ayında soruşturma başlatıldı. Öz yeğeni ile ilişkiye girdiği iddiasıyla Türkiye gündemine oturan Murat Başoğlu davasında bilirkişi heyeti olayın yaşandığı yerde keşif yaptı. 28.11.2017 tarihinde Murat Başoğlu ve ilişkisi olduğu öne sürülen yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında ‘hayasızca hareketlerde bulunma’ suçundan açılan kamu davası Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlamıştı. Gizlilik kararı olan mahkemede olayın olduğu Yalıkavak sahilinde keşif yapılma kararı alınmıştı.

Bugün sabah saatlerinde Yalıkavak mahallesinde bulunan Tilkicik koyuna gelen 7 kişiden oluşan heyet bölgede inceleme yaptı. 1 Fotoğrafçı ise koyun çeşitli bölgelerinden fotoğraf çekti. Bilirkişilerin yanı sıra Murat Başoğlu’nun avukatı Fatih Volkan ve Burcu Başoğlu Kabadayı’nın avukatı Bihter Tezcan’da keşfe katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu