GündemManşet

GOLDEN ÇETESİ ARTIK BARINAKTA

Golden-Çetesi-BodrumBodrum’da Golden Çetesi olarak ün yapan köpeklerin sahibinin ölümünden sonra çete üyesi köpekler tartışma konusu oldu.

Hayvanseverlerin arasından tartışma konusu olan golden çetesi şimdi Belediye Barınağında.

Bodrum’da, tartışma konusu olan golden retriever cinsi 12 köpek, Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağına teslim edildi.

İlçede, sokağa terk edilen golden retriever cinsi 12 köpekle bir minibüste yaşayan ve tedavi gördüğü Aydın’daki özel bir hastanede geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şenol Özbakan’ın “Golden Çetesi” adını verdiği köpekleri, sabah saatlerinde emanet olarak bırakılan yerden Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağında görevli ekiplerce teslim alındı.

Barınak görevlileri, sabah saatlerinde köpeklerin emanet bırakıldığı emekli anestezi uzmanı Dr. Aylin Yıldız Schwarz’ın Güvercinlik’teki evine geldi. Görevliler 12 köpeği özel kafesli taşıma minibüsüyle barınağa götürdü. Köpeklerin belediye aracına bindirilmesi sırasında, emekli Dr. Schwarz köpeklere tek tek sarılarak vedalaştı. Bu arasında Schwarz, duygusal anlar yaşandı.

Vefat eden Şenol Özbakan’ın kızı Yağmur ve Schwarz arasında yaşanan sorun nedeniyle köpeklerin durumu ile ilgili konu yargıya taşındı. Yaşanan bu olumsuzluklar üzerine Bodrum Belediyesi devreye girerek köpeklere geçici olarak el koydu.

Hayvanlara emanet bakan Dr. Aylin Yıldız Schwarz çetenin rahatını bozan kişilere ateş püskürdü:

“Ölen bir kişinin emanetine sahip çıktım. Goldenları gönül rızamla verdim çünkü, artık facebook sayfasında yapılan hakaretler, özel hayatımı eleştirmeler, Yağmur’u bir şekilde böyle kızcağızı perişan edenler yani bunları ben artık susmayacağım. Ben Allah rızası için yaptım bu iyiliği v Veteriner Ayşe Hanımla görüştüm Goldenları Bodrum Hayvan Hakları Derneği yer hazırladık, himayemizdedir, kontrolümüzdedir dediler. Buyursun yapsınlar. Rahmetlinin kızı Yağmur Hanımı biraz önce aradım, bana yalvarıyor abla verme diye goldenların barınağa gitmesini tamamıyla Bodrum Hayvan Hakları Derneği organize etmiştir. Söyleyeceğim bu kadar, yuvalarını yıktılar, şu hayvanların huzurunu bozdular.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu