ÇevreGündemManşet

Bitez’de Bir Kez Daha Patladı

İşyerleri Zarar Gördü

 

Bodrum’da sabahın erken saatinde meydana gelen isale hattı patlaması nedeniyle işyerlerini su bastı, araçlar hasar gördü.

Bitez Atatürk Bulvarı üzerindeki ana isale hattında patlama yaşandı. Yolda dev çukurun oluştuğu patlama sonrası, cadde göle döndü. Cadde kenarındaki işletmeleri su bastı, park halindeki bir motosiklet ile otomobil zarar gördü.

Patlama haberi ile uyanan işletme sahipleri ve çalışanları, bölgeye gelerek işyerlerinde temizlik çalışmasına başladı. Hatta giden su, MUSKİ tarafından kesildi. Yol trafiğe kapatılırken onarım çalışmasına başlandı.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, “Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan içme suyu isale hattındaki patlamadan dolayı gerekli onarım çalışmaların yapılması için yol trafiğe kapatılmıştır. Ortakent istikametine gitmek isteyenler alternatif güzergah olarak Bergamut Caddesi üzerinde Şah Caddesi kullanılabilir. Onarımın tamamlanma bilgisi, ayrıca iletilecektir.” denildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu