GündemManşetSpor

EYÜPSPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sezonun ilk maçında karşılaşacağı Eyüpspor hazırlıklarına devam ediyor.

Sezon öncesi kamp dönemini Yatağanspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması ile tamamlayan B.B.Bodrumspor, Salı günü başladığı Eyüpspor hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun ilk mücadelesi öncesi tam kadro Eyüpspor maçına hazırlanan B.B.Bodrumspor’da oyuncular ve teknik ekip, sezona, taraftarların önünde 3 puanla başlamak istiyor.

Kamp süresince oyuncuların yükselen bir grafikle performans sergilediklerini belirten teknik direktör Engin İpekoğlu ise, “ İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımdaki arkadaşlarımız güzel bir uyum sağladı. Bu birlikteliği Pazar günü oynayacağımız Eyüpspor maçında da sahaya yansıtarak, sezona, taraftarımız önünde 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi.

“Yükseliş Yılı” sloganıyla sezona başlayan B.B.Bodrumspor’un, geçtiğimiz sezonda aynı grupta mücadele ettiği Eyüpspor ile 2 Eylül Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynayacağı karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 17.00’da çalacak.

KOMBİNE SATIŞLARI DEVAM EDİYOR…

“Yükseliş Yılı” sloganıyla taraftarlardan da destek bekleyen B.B.Bodrumspor’da kombine satışları da devam ediyor. Satışa başlandığı günden önceki Salı gününe kadar yaklaşık 200 kombinenin satıldığı, ancak Salı günü yönetim ve taraftarların yaptığı çağrı ile satışların 2 günde yaklaşık 2 bine yaklaştığı bildirildi. Taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine, Bodrum merkezde bulunan StoreBodrum mağazasının Eyüpspor maçına kadar her gün 22.00’a kadar hizmet vereceği açıklanırken, normal kombine Yüz Elli Türk Lirası, VİP kombine ise Bin Türk Lirasından satılıyor.

Kombine sayısının 3 binin üzerine çıkmasını beklediklerini belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise taraftarlara teşekkür ederek, “ Taraftarlarımız gerçekten güzel bir birliktelik örneği gösteriyor. Kombine satışlarımız 200 civarındayken, yaptığımız çağrı sonucunda 2 günde rakam iki binlere yaklaştı. Taraftarlarımızın bu çağrıya destek olmaya devam edeceğine inanıyoruz ve Eyüpspor maçına kadar kombine sayısının 2 bini geçmesini bekliyoruz. Kalbinde Bodrum ve Bodrumspor sevdası olan herkese teşekkür ediyorum ve Pazar günü evimizde oynayacağımız Eyüpspor maçına davet ediyorum”. dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu