EğitimGündemManşet

BODRUM’DA KARNE HEYECANI

Bodrum'da karne2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında yarıyıl tatili bugün sabah saatlerinden itibaren dağıtılan karneler sonrasında başladı. Bodrum genelinde 25 bin öğrenci karne aldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrenciler ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler. Karneleri dağıtan öğretmenler, öğrencilere 15 günlük tatil süresi boyunca neler yapmaları gerektiğine dair tavsiyelerde bulundular.

Karne heyecanın yaşandığı okullardan biri de Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’ydu. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okulun bazı sınıflarında öğrencilere karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin ve okul öğretmenleriyle birlikte veren Kaymakam Yılmaz, çocuklara tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi:

“Önemli  olan dersi öğrenebilmek. Düzenli çalışan arkadaşlarımız başarı yönünden de not yönünden de istediklerini alacaklardır. Düşük not alanlar da üzülmeyecekler, çalışacaklar düzeltecekler. İyi not alanlar da biz her şeyi yaptık diyerek rehavete kapılmayacaklar. Başarı süreklilik isteyen bir şey. Hayat boyu bu başarıyı yakalamanız lazım. Bizlerin bütün mücadelesi sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlayabilmek. Vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmek.”

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu