ÇevreGündemManşet

ASFALTLAMA İŞLERİ DEVAM EDİYOR

bodrumda asfalt calismalari hizla suruyor (1)Bodrum Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde Bodrum Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan yollarda bakım-onarım işlemleri kapsamında asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yarımada genelinde devam ettirilen çalışmalarda, Torba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

Çalışmaların kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildiği bölgedeki 1 km’lik yol, Bodrum Belediyesi’ne ait asfalt şantiyesinde üretilen 700 ton sıcak asfalt ile kaplandı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, verdiği bilgide, Fen İşleri ekiplerinin hava şartlarının özellikle asfalt kaplama için elverişli olduğu bu günlerde çalışmalarını ivedilikle, bölge bölge sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

“Tüm Bodrum genelinde sezon öncesinde başlattığımız çalışmalarımızı tamamlamak için gece gündüz demeden uğraş veriyoruz. Birçok bölgemizde gerek sıcak asfalt gerek sathi kaplama çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Gerekli yol bakım ve onarım çalışmalarını da sürdürerek eksik kalan bölgeleri kısa sürede tamamlayacağız.”

Sıcak asfaltın yanı sıra nisan ayından itibaren başlatılan sathi kaplama işlerinde ise şu ana kadar geçen süreçte, yaklaşık 70 km yolda sathi kaplama çalışması yapıldı.

Bodrum’un Yalıkavak, Turgutreis, Ortakent, Gürece, Konacık, Akyarlar ve Dereköy mahalleleri ile Karaova bölgesinde bulunan Kumköy, Pınarlıbelen, Etrim, Çamlık gibi mahalle ve mevkilerde yürütülen sathi kaplama işlemlerini tamamlayan ekipler, aciliyet bulunan bölgelere önceliği vererek program dahilinde çalışmalarını sürdürüldüğü bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu