ÇevreGündemManşet

ÖZMEN YERİNDE İNCELEDİ…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan sel felaketinden önce Konacık Gaz Deresi mevkiinde bir açıklaması yaptı.

Bodrum’u yönetenler yaşanan hiçbir şeyden ders almıyor diyen Özmen, “İki yıl önce yaşanan büyük sel felaketinden sonra Bodrum Yarımadasındaki dereleri mercek altına alarak, edindiğimiz bilgi ve sorunları DSİ Bölge Müdürlüğü ilettik.” Dedi,

AK Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gaz Deresi tersip bendinde açıklama Özmen, “DSİ gerek kendi ekiplerinin tespitleriyle gerekse de teşkilatlarımızda edindiği bilgilerle ihtiyaç duyulan çalışmaları gereken tüm hassasiyetle yapıyor.” Diyerek şunları söyledi;

“Kış yağmurları başlamadan önce DSİ’nin 4 adet tersip bendini yerinde inceleyip, sizlere bilgi vermek için buradayız. 2018 Yılında yapılan ve maliyeti 5 milyon Lira olan bu yatırımlar, Gaz Deresinde 1 adet, Alyan Deresine 2 Adet, Çukurdere’de 1 adet, olarak gerçekleştirildi. Bodrum merkezden geçen Gökçeler Deresinde de 1 Adet tersip bendi planlanmaktadır. Süreç içerinde Bodrum’da yerleşim bölgelerinin içinden geçen derelerin tamamının tersip bentleriyle islahları tamamlanacaktır. Bu bentler yoğun yağmurlarda suyun getirdiği taş, toprak, ağaç malzemeyi tutarak kent merkezlerinin içinde bulunan köprü ve menfez gibi noktaların tıkanmasını ve taşkınlara sebep olmasını önleyen yukarı dere islahıdır. Bütün bu çalışmalar Bodrum’un geçmiş dönemde yaşadığı ve mağdur olduğu sıkıntıları ortadan kaldırmak için yapılmıştır. İnşallah yerel belediye de kent merkezlerindeki yoğun yağmurlarda sıkıntı olacak yerlerdeki çalışmaları tamamlamıştır. AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak, kentin sorunlarını hükümetimizin yetki alanları dahilinde ortadan kaldırmak için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu