GündemManşetTurizm

TOPLANTIYA EMNİYET YETKİLİLERİ DE KATILDI

botav_yonetim_kurulu_toplantisi (4)2016 Aralık ayı BOTAV Yönetim Kurulu toplantısında gündem değerlendirildi.

Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, emniyet yetkilileri ile BOTAV Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, dünyada ve Türkiye gündemi değerlendirilirken Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, mücadeleyi bırakmayacaklarını ifade ederek, “Tüm olumsuz gelişmelere rağmen 2017 için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bodrum’un dünyada tanıtılması ve bölgemize daha fazla turist gelmesi için mücadeleyi bırakmayacağız. Ben, özellikle sıkıntılı süreçlerde bizleri yalnız bırakmayan Anadolu halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Umarım ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm olumsuzluklar kısa sürede son bulur ve dünyaya barış ve huzur hâkim olur.” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ise Bodrum için el birliğiyle çalıştıklarını ifade ederek, “Bodrum bir dünya markası, Türkiye’nin dünyanın en güzide turizm bölgelerinden bir tanesi. Tabii Bodrum’a sahip çıkabilmek anlamında biz, el birliğiyle bir şeyler yapıyoruz. Öncelikle başkanım olmak üzere Bodrum’daki STK üyelerim, başkanlarımız ve Bodrum halkı ciddi anlamda buradaki güvenlik görevlilerine büyük bir özveriyle içten bir şekilde bugüne kadar çok büyük destekler verdiler. Biz de bu destekler sayesinde Bodrum’u daha güvenli bir noktada tutma anlamında elimizden gelen her türlü gayreti gösterdiğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu