GündemManşetSpor

DERBİNİN GALİBİ YAHŞİ GENÇLİK OLDU

Bod gumusluk_nejat (245)Muğla Süper Amatör Lig’de Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, takımının mağlup olduğu maç sonunda taraftarları ile birlikte takım oyuncularına destek vermek için tezahürat yaptı.

Gümüşlük Gençlikspor, Ortakent Yahşi Gençlikspor ile Bodrum şehir stadında karşılaştı.  Muğla Amatör Lig’de mücadele eden iki takımının mücadelesinde ilk yarı golsüz bitti.  İkinci yarıda daha atak bir futbol oynayan Gümüşlük Gençlikspor gol arayışlarını sürdürürken, rakip Ortakenspor kaptanı Gökhan karşılaşmanın 76. dakikasında gelişen kontratakta attığı golü ile 1-0 yenik duruma düştü.

Karşılaşma bu sonuçla bitti. Sarı siyahlı Gümüşlükspor Gençlikspor’un başkanı Nejat İşler, mağlubiyete rağmen takım oyuncularının verdiği mücadele karşısında taraftarlarla birlikte takımına tezahürat yaptı.

Maçı aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da olduğu çok sayıda taraftar izledi.

Ligin 8. haftasına lider giren sarı siyahlılar, liderliği kendisinden bir maç fazlası olan Ortakent Yahşispor’a kaptırdı.  Ortakent Yahşispor’un puanı 19, Gümüşlükspor ise bir maç eksiği 16’da kaldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu