GündemManşet

HAİN SALDIRIYA TEPKİ

IMG_9335İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısına Bodrum’daki eğitimciler yaptıkları basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Bodrum Belediye Meydanı’nda toplanan Türkiye Kamu-Sen ve ona bağlı olan Türk Eğitim-Sen ilçe temsilciliği, yapışan basın açıklaması ile İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Her iki temsilciğinde başkanı olan Hüseyin Tekinay tarafından okunan basın açıklamasında terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri bir birimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugün de kursaklarında kalacaktır. Türkiye Kamu – Sen olarak biz Türkiye Cumhuriyetinin her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrette olduğuna inanıyoruz. Mevlit kandilini idrak ettiğimiz bu mübarek günde aziz milletimizin bekası huzuru için dua ediyoruz.

Açıklamada İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısını bir kez lanetlendiği  kaydedilen açıklamada şehitlere baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dilendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu