GündemManşetSpor

POTANIN KIRÇİÇEKLERİ EVİNDE GALİP GELDİ

kircicegi_bodrum (20)Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz  Kırçiçeği Bordum Basketbol, T.E.D. Ankara Kolejliler’i 67-57 mağlup etti.

Son iki haftadır son periyodlarda yedikleri sayılar ile galibiyet alamayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda tribünleri dolduran taraftarının önünde oynadığı karşılaşmadan 67-57 galip ayrıldı.

Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk periyodu 13-13 beraberlikle biterken, Kırçiçekleri devreyi 34-28 önde tamamladı. Üçüncü periyodu 52-41 önde tamamlayan Kırçiçekleri, maçı da 67-57 önde bitirdi.

Temsilcimiz Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un en skorer ismi 19 sayı ile Amerikalı oyuncu Shayann Raquel Selby olurken, karşılaşmanın en skorer oyuncusu ise 22 sayı ile misafir T.E.D Ankara Kolejliler’den Derin Yaya oldu.

Öte yandan Kırçiçeği Bodrum Basketbol’da hafta içinde istifa eden Ömer Petorak’ın yerine takımın başında sahaya kulüp başkanı Yiğit Özmen çıkarken, Kırçiçekleri’nin yeni Koçu Derya Özyer ise karşılaşmayı tribünden izledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu