GündemManşet

BİRİKİMİNİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN BOZDURDU

Bodrum-Hasan KöseYalı Beldesinde yaşayan Hasan Köse 17 bin dolarını Türk Lirasına çevirerek adeta Muğla’ya örnek oldu.

Bugüne kadar Cumhurbaşkanının, dolarların Türk Lirasına bozdurulması çağrısına Muğla genelinde beklenen bir karşılık verilmezken Hasan Köse bu çağrıya duyarsız kalmadı.

2005 yılından bu yana Ak Parti Yalı Mahallesi Başkanı olan Hasan Köse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Yıllardan beri küçük küçük bir kenara koyup biriktirdiğim ve dolara çevirdiğim paramı, Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın dolarınızı bozdurun çağrısına kayıtsız kalamazsınız kendisini bu kutlu ve onurlu yolda yalnız bırakamazdım.  Amacım bütün Bodrum’a ve Muğla’ya haydi sizde durmayın reisimize kulak verin gelin sizde bozdurun demekti. Ben çok zengin birisi değilim maaşla çalışan birisiyim ama konu ülke ve vatan meselesi olunca buna da sessiz kalamazdım. Reis bozdur dedi bende bozdurdum gelin bir olalım, beraber olalım reisin yolunda durmak yok yola devam.”

Hasan Köse’nin bu duyarlılığı ve sonrasında yaptığı paylaşım birçok kişinin takdirini topladı.

hasan köse--

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu