EğitimGündemManşet

MOTOSİKLET KULLANICILARINA YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ

IMG_9009Bodrum Motosiklet Kulübü ile Bodrum Motosiklet Scooter Kulübü girişimleriyle “İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri” semineri verildi.

OASİS Alışveriş Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere çok sayıda motosiklet kullanıcıları katıldı. İleri sürüş eğitmeni Okay Elaldı iyi bir motosiklet sürücüsü olmak isteyen katılımcılara, görüş, pozisyon, viraj alma, frenleme, sollama, şehir içi sürüş, lastiğin hava basıncı, şerit paylaşımı gibi konularda bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Yaklaşık 2 saat süren seminer sonunda açıklamalarda bulunan Okay Elaldı şunları söyledi:

“Bugün buraya gelmemizin iki amacı var. Birincisi trafikte daha güvenli nasıl sürüşler yapabiliriz, ikincisi trafikte diğer sürücülerle çatışmadan nasıl sürüşler yapabiliriz. Bu konuları işleyeceğimiz bir seminer vereceğiz. Katılımcıların çoğu Bodrum Motosiklet Kulübünün ve Bodrum Scooter Kulübünün üyeleri olacak. Bugün yapacağımız seminerde doğru sandığımız yanlışlıkların ne olduğunu öğreneceğiz. En büyük yanlışlardan biri şudur; motosiklet lastiğinin havasını biraz daha indirerek yere daha çok tutunacağımızı zannederiz, halbuki tutuşu kaybederiz. Bunun gibi bir takım önemli konulara değineceğiz. Lastiğin hava basıncı neden önemlidir. Motosikletimize bakımın neden önemli olduğunu öğreneceğiz. Trafikte şeridi paylaşmanın önemine değineceğiz. Birçok konuyu işleyeceğiz hep beraber.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu