ManşetTurizm

Takvimi Belli Oldu

Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları Haftaya Başlıyor

 

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla, İstanbul Valiliği ve Muğla Valiliği’nin iş birliğinde, Türkiye Yelken Federasyonu 2022 Faaliyet Programı kapsamında İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 3’üncü Uluslararası Yat Yarışı’nın basın toplantısı AKM’de gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde üçüncüsü düzenlenecek ve 4 yarıştan oluşan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nın 2022 takvimi ve rotası belli oldu. İlk yarış olan Halikarnas Kupası 25 Mayıs’ta Marmaris’ten start alarak 190 deniz millik çok zorlu bir rotanın tamamlanmasıyla 27 Mayıs’ta Bodrum’da sona erecek. 28 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile ilk yarışın kazananları kupalarına kavuşacak.

Şampiyonanın diğer üç yarışı ise 28 Ekim Mavi Vatan Kupası, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası ve 30 Ekim Barbaros Hayrettin Paşa Kupası olarak İstanbul’da gerçekleştirilecek.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu