GündemManşetSpor

BODRUMSPOR BU PAZAR DARDANELSPOR’U KONUK EDECEK

Bodrumspor_Dardanelspor (17)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk devrenin bitimine 2 hafta kala Dardanelspor A.Ş.’yi konuk edecek.

Grubunda 28 puan ile lider durumda bulunan B.B.Bodrumspor taraftarı önünde oynayacağı Dardanelspor A.Ş. maçını kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor’da sarı kart cezalısı Tolga Deniz ve sakatlığı nedeniyle kaleci Gökhan Yenigün’ün dışında eksik oyuncu bulunmuyor. İlk yarının Bodrum’da ki son maçına çıkacak olan B.B. Bodrumspor, bir sonraki iç saha maçını 22 Ocak’ta oynayacak.

Bodrumlu futbolseverlerin yaklaşık 50 gün boyunca takımlarını izleyemeyeceğini belirten kulüp başkanı Rıza Karakaya, taraftarlara seslenerek “Gelin yine beraber başaralım” dedi. Karakaya basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Derince deplasmanından aldığımız puan ile tekrar liderliği ele geçirdik, zaten ilk yarının büyük bir kısmını lider olarak götürmüştü takımımız. Şimdi 2 maçımız kaldı, içeride Çanakkale Dardanel ile oynuyoruz, son hafta da Yeşil Bursa’ya gidiyoruz. Ben buradan taraftarlarımıza çağrı yapmak istiyorum. İlk yarının son iki maçı ve evimizdeki son maçımız, sonrada bir 40 gün kadar bir ara var. Gerçi ikinci yarının ilk maçını da dışarı oynayacağımız için bu 50 günü bulacak. Bütün taraftarlarımız gelsinler, Bodrumsporumuzun onların desteğine ihtiyacı var. Gelsinler Pazar günü yine hep beraber başardığımız gibi, gelin yine beraber başaralım diyorum inşallah güzel de bir maç olacak. Tabi bizim hedefimiz kazanmak ve çokta güzel bir lig oluyor. En az 8-10 takım şampiyonluk yarışının içinde, aşağıda da puanlar birbirine çok yakın ve çok güzel müsabakalar oluyor. Bizim ana hedefimiz iyi futbol ile iyi seyir zevki vermek ve bununla beraber Bodrumspor’u iyi temsil etmek. Zaten bunu her zaman yapıyoruz ve sahaya da yansıyor bunlar, zaten takımımız bu yüzden lider. İnşallah ilk yarının evimizdeki son maçında da taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye edeceğiz”

Bodrumspor ile Dardanelspor A.Ş. arasında 11 Aralık Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu