GündemManşet

BAŞSAVCIDAN ANLAMLI TALİMAT

Bodrum Cumhuriyet BaşsavcılığıBodrum Başsavcısından Emniyet ve Belediye Zabıtasına talimatı: Küçük yaşta çocuk işçi çalıştırılmayacak; dilencilik yapan çocuklar okullarına teslim edilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu öğrencileri Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman’ı makamında ziyaret etti.

Savcılık cübbesini giyerek Başsavcılık Makamına oturan okul temsilcisi 7. sınıf öğrencisi Egehan Uslu; Başsavcı Duman’ın “Bodrum Başsavcısı olsan ne yapılmasını isterdin” sorusu üzerine, “Polisi ve Belediye Zabıtasını arayarak çocuk isçi çalıştırılmasının ve dilencilik yapmalarının önlenmesini, hepsinin okullu olmasının sağlanmasını isterdim” şeklinde yanıt verdi.

Ziyarete gelen öğrencilerin bayramını kutlayan Başsavcı Duman, derslerinde basari dileyerek, her birine ayrı ayrı cübbe giydirip sohbet ederek, hediye takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu