GündemManşetSpor

LİSELİLERİN MAÇI NEFES KESTİ

Basketbol_liseler_arasi (30)Bodrum Anadolu Lisesi, Muğla’da oynanacak olan finallere gitmeye hak kazandı.

Bodrum’da bu hafta başından bu yana devam eden Liseler Arası Basketbol maçlarının sonuncusunda Muğla finallerine gitmek için mücadele eden Bodrum Anadolu Lisesi ve Kanunu Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nin maçı nefes kesti.

Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda lise öğrencisi de izlerken, karşılaşmayı Bodrum Anadolu Lisesi 71-51 önde bitirerek Muğla’da oynanacak olan finallere gitmeye hak kazandı. Bodrum Anadolu Lisesi Bodrum’da oynanan diğer gruptan birinci çıkan Ayşegül Sevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi de Muğla finallerinde Bodrum’u temsil edecek diğer takım oldu.

Salonu dolduran yüzlerce lise öğrencisinin izlediği karşılaşma boyunca heyecan bir an olsun düşmedi. 8 Dakikalık periyodlarda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu Bodrum Anadolu Lisesi 19-14 önde kapattı. İkinci periyodu da 35-23 önde tamamlayan Bodrum Anadolu Lisesi üçüncü periyodu 48-40 önde bitirdi. Karşılaşmanın son periyodunda üst üste bulduğu sayılar ile farkı açan Bodrum Anadolu Lisesi karşılaşmayı 20 sayı fark ile 71-51 kazanarak Muğla’da oynanacak finallere gitmeye hak kazandı.

Maç boyunca takımlarını devamlı destekleyen ve tribünde yaptıkları görsel şov ile büyük beğeni toplayan Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri maçın bitimiyle birlikte sahaya inerek galibiyeti oyuncu arkadaşlarıyla birlikte kutladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu