GündemHayatManşet

GÜN ONLARIN GÜNÜYDÜ

engelli vatandaslar mutluluklarini paylasti (11)Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel olarak hazırlanan etkinlik, Bodrum’un Bardakçı koyunda bulunan Azka Otel’de gerçekleşti.

Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından “Hayatı paylaşmak için engel yoktur” anlayışıyla her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte bu yıl da engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Semiz, Bodrum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Candar,  Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Ünal, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve İsmail Altındağ ile Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşlar, velileri ve öğretmenleri katıldı.

Yemek ve canlı müzik eşliğinde düzenlenen etkinlikteki herkese “hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kocadon, “Ben bu tür akşamlarda kendimi çok huzurlu ve güvende hissediyorum. Çünkü gerçek sevginin ne olduğunu, gözlerindeki ışıltıyı hissedebildiğim, yürekten o sıcaklığı alabildiğim çok güzel bir grupla beraberim bu akşam. Burada olmaktan ve sizleri burada görmekten son derece mutluyum.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Kocadon, geceye katılan engelli vatandaşlarla birlikte Bodrum’un yerel sanatçısı Aykoç ve grubunun çalıp söylediği hareketli şarkılarda dans ederek eğlendi. Küçük büyük her yaştan engelli vatandaşın sevgi seline kapılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadı. Başkan Kocadon, kendisine merhaba demek, fotoğraf ya da selfie çektirmek isteyen engelli kardeşlerini de kırmayarak sık sık mutlulukla poz verdi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu