AsayişGündemManşet

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AZ DAHA CANINDAN OLUYORDU

Bodrum-trafik kazasıBodrum’dan Konacık istikametine seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsüne aynı istikamette seyir halinde olan hafif ticari aracın çarpması sonucu trafik kazası yaşandı.

Öğlen saatlerinde Bodrum-Turgutreis Karayolu Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

İddiaya göre, Konacık Kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan motosikletliye aynı yönde seyir halinde olan bir hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşanan kazada motosiklet sürücüsü yola savruldu. Sürücüsü yola savrulan motosiklet ise çarpışmanın şiddetiyle kaza noktasından yaklaşık 50 metre ileride durdu.

Yoldan geçen ve çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralı için hemen 112 Acil Sağlık ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen Trafik Polisleri kaza alanında yol güvenliğini sağlarken bir taraftan da inceleme yaptı.

Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücü tedavi altına alınırken kazaya karışan hafif ticari araç sürücüsü ise ifade alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu