GündemManşet

MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

DSC_7037Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan mahalle ziyaretlerine Turgutreis’de devam etti.

Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen ziyarette, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Kemal Orman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ve daire amirleri de hazır bulundular.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum Yarımadasında bulunan mahalleleri ziyaretlerini sürdürüyor. Turgutreis halkı ile bir araya gelen Dr. Gödekmerdan vatandaşların sorunlarını dinledi.

Turgutreis Akçaalan Mahallesinde bulunan belediye kültür merkezinde gerçekleştirilen ziyaret toplantısına Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ın yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Kemal Orman, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin ve daire amirleri de konularında vatandaşların sorunlarını cevaplandırdılar.

Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen toplantıda vatandaşlar sorunlarını ilk ağızdan yetkililere ulaştırma şansı buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu