GündemManşetSpor

REKABET BODRUM’A TAŞINDI

IMG-20161127-WA0007İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe ve Karşıyaka arasındaki rekabet Bodrum’da da kendisini gösterdi.

Bodrum Belediyesi Masterlar ile Karşıyaka 1912 Çarşı Masterlar karşılaşmasında seromoniye davet edilen Bodrum Göztepe Futbol Okulu’nun 5 – 6 yaş grubu öğrencileri seromoniye Karşıyaka 1912 Çarşı Masterlar oyuncuları ile birlikte çıkmak istemeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan maçta Göztepe ve Karşıyaka arasında dostluk mesajı vermek için davet edilen Göztepe’li çocuklar seromoniye Karşıyaka 1912 futbolcularıyla çıkmak istemeyince hakemler ve Bodrum Belediyesi Masterlar ile çıktılar. Karşıyakalı futbolcularla birlikte seromoniye yalnızca 3 öğrenci çıktı. Göztepeli çocukların 18’i ise hakemler ve Bodrum Belediyesi Masterlar futbolcuları ile seromoniye çıkınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Bodrum Göztepe Futbol Okulu yöneticisi Emrah Çatak ise Kent Haber’e yaptığı açıklamada “Küçük büyük farketmez dostluk her yerde, iki takım arasındaki ezeli rekabet vardır ama ebedi dostluğumuz her zaman sürecektir” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu