EğitimGündemManşet

BAŞKAN KOCADON, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

ogretmenler_gunu_yemegi (3)Bodrum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği bu yıl da Azka Otel’de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Etkinliğe  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Semiz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Kemal Orman, Meclis üyeleri, okul müdürleri ile çok sayıda öğretmen katıldı.

Bu önemli günde burada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Kocadon şunları söyledi:

“Bu akşam burada olmaktan son derece mutluyum. Niçin mutluyum? Çünkü bu mikrofonda Bodrum yarımadasının belediye başkanı olarak konuşabiliyorsam tabii ki beni bugünlere getiren değerli öğretmenlerimin katkısı olduğunu bildiğim için; bu konuşmayı yapabilmemi sağladıkları için hepinizin huzurunda onlara teşekkür ediyorum ve güzel gününüzü kutluyorum. Uzun yıllardır belediye başkanlığı yapıyorum. Artık hepiniz adımı duymaktan bile sıkıldınız. Ama bir şeyi de hep beraber yaşıyoruz. Eğitime verdiğim katkıyı hiçbir zaman küçümsememek lazım. Çünkü inandığım bir şey var: Bizim görevimiz sağlıklı nesiller yetiştirmek. Peki, bunun da ilk adımı nereden atılıyor? İşte eğitimden atılıyor. Bugün eğitim ve öğretimimizde irfanı, fikri, vicdanı hür nesiller yetiştiremezsek işte bugünkü ülkemin zor durumlarına düşeriz. Onun için sizlerle yan yana yürümekten, okullara yardım etmekten, zaman zaman sorgulamalara tabi tutulsam da zor süreçlerden geçirilsem de her zaman yanınızda olmaktan son derece mutluyum. Çünkü geleceğin sizlerin iki dudağının arasında olduğunu çok iyi bilen, sizlerin yetiştirdiği laik Türkiye Cumhuriyeti’ne inanan bir belediye başkanıyım ben arkadaşlar. Gönül isterdi ki bütün günlerimiz sizlerle beraber böyle geçsin. Tabii ki sizlerin dertlerini, sorunlarını çok yakından bilen biriyim ama Bodrum’un şartları şu anda bu. Zaman zaman okullarımı ziyarete gidiyorum. Diyorum ki burası Bodrum mu? Ama hiçbir zaman yılmayacağız mücadele etme ruhumuzu hiçbir zaman yitirmeyeceğiz. “

 

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Semiz ise konuşmasında geceyi düzenleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesi’ne teşekkür ederek şunları söyledi

“9 aydır Bodrum’da bulunuyorum ve Bodrum’da değerli öğretmen arkadaşlarımla birlikte olmaktan onlarla birlikte Bodrum’a hizmet etmekten keyif alıyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Bodrum’u eğitimde hak ettiği noktaya getirebilmek için hep beraber sizlerle daha çok çaba sarf ederek çocuklarımızı hak ettiği yerlere getireceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu