GündemManşetSiyaset

Mandalinci: “Halkımızın iradesi sandığa yansıyacak”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, oy kullanmak için eşiyle birlikte sandık başına geldi. Oy kullanacağı okula gelişinde yoğun ilgiyle karşılaşan Mandalinci, “Bodrumumuz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu akşam güzel bir sonuç çıkacak” dedi

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, oyunu kullanmak için eşi Sezil Tamer Mandalinci ile birlikte Turgutreis Mahallesi’ndeki Vedat Türkmen Ortaokulu’na geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mandalinci, kendisiyle fotoğraf çektirmek için oluşan sıra nedeniyle sandık başına güçlükle ulaşabildi.

1037 numaralı sandığın bulunduğu dersliğe gelen Mandalinci, oyunu kullandıktan sonra “Bodrumumuz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu akşam güzel bir sonuç çıkacak” dedi.

Demokrasiyi özümseyen Bodrumluların, halk iradesini sandığa yansıtmak amacıyla seçime yoğun katılım sağlayacağına inandığını belirten Tamer Mandalinci, “Uzun bir seçim kampanyası maratonun ardından bugün nihayet seçim gününe ulaşmış bulunuyoruz. Görüyorum ki yoğun bir katılım var. Huzur, güven ve sükunetle geçmesini diliyorum ve inşallah sandıktan çıkan sonuçla beraber bu akşam Bodrum Belediye Meydanı’nda güzel bir kutlama yapıyor olacağız. Bu seçim döneminde Bodrum’da sevgiyi, barışı, huzuru sağlayan bütün aday adaylarına çok çok teşekkür ediyorum. Herkes çok özverili bir şekilde seçim dönemini yürüttü. Günün sonunda halkımızın takdiriyle bir aday kazanacak.  Bodrum’umuza, Muğla’mıza, Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Mandalinci, son olarak seçim güvenliğini sağlayan kolluk kuvvetlerine ve seçimde görev alan herkese teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu