EğitimGündemManşet

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI SERGİ

pageGüler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. Ölüm yıldönümü sebebiyle düzenlenen anma töreni okul müdürü Haydar Akbaba, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma töreninde öğrencilerin ataları için hazırladığı program sunuldu ardından okulun tüm sınıflarının hazırlamış olduğu Atatürk Portreleri sergisi açıldı.

Okul Müdürü Haydar Akbaba yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir ülke bırakan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığın değişmez kanunu ölümün ardından geçen 78 yılda büyük mirasını hep daha ileriye taşımak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Kendisini ve silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Bize çizdiği hedef olan çağdaş medeniyetler seviyesine ülkemizi çıkarmak için daha çok çalışacağız. Bu kapsamda programı ve sergiyi hazırlayan kocaman yürekli öğrencilerime ve değerli öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu