GündemManşet

BAŞKAN KOCADON, ATA’NIN HUZURUNDA

BASKAN KOCADON ATANIN HUZURUNDA (2)Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde Bodrum’da da düzenlenen törenle anıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Ata’yı, binlerce vatandaşla birlikte Anıtkabir’de andı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte anma töreni için Ankara’ya giderek; binlerce vatandaşla Ata’nın huzuruna çıktı.

Üç yıldır meclis üyeleriyle bir arada Anıtkabir’e giden Başkan Mehmet Kocadon; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılında, onun gösterdiği yoldan yürümeye devam ediyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde, son yıllarda yaşanan gelişmelere rağmen, birlik ve beraberlik içinde olabilmemizin en önemli sebebi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet yoludur. Ve bu birlik ve beraberlik, Cumhuriyeti kurarken çizdiği yolun ne kadar güçlü olduğunun da bir göstergesidir. Her yıl 10 Kasımlarda, Atamızın huzuruna gelen gençleri görmek; geleceğe olan inancımızı bir kat daha artırıyor.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu