GündemManşetSpor

ENES SUBAŞI ÜMİT MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Bodrumspor-enes-subaşıÜmit Milli Takımının 10 Kasım Perşembe günü deplasmanda Almanya ile Berlin’de yapacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklanırken, aday kadroda Bodrumsporlu Enes Subaşı’da bulunuyor.

Aday kadroya davet edilen oyuncular arasında bulunan 1997 doğumlu genç stoper Enes Subaşı Bodrumspor’a bu sezon Medipol Başakşehir’den transfer olmuştu. Galatasaray altyapısında futbol hayatına başlayan ve daha sonra Medipol Başakşehir altyapısında futbola devam eden Enes Subaşı, son yıllarda da A takımla antrenmanlara çıkıyordu. 2016-2017 sezonu öncesi Bodrumspor’a transfer olan Enes Subaşı önceki yılarda da U17 ve U19 Milli Takımlarında forma giydi. Bodrumspor’da başarılı bir sezon geçiren genç oyuncunun Ümit Milli Takımın Almanya ile oynayacağı maçta da ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki Ümit Milli Takımının 20 kişilik Almanya maçının aday kadrosu şöyle:

Kaleci: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Muhammed Şengezer (Bursaspor), Mehmet Göktuğ Bakırbaş (Göztepe)

Defans: Alperen Babacan (Denizlispor), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Merih Demiral (Alcanenense), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Enes Subaşı (Bodrum Belediyesi Bodrumspor), Özkan Taştemur (Konya Anadolu Selçukspor)

Orta saha: Oğulcan Çağlayan (Çaykur Rizespor), Salih Uçan, Caner Koca (Fenerbahçe), Doğan Erdoğan (Lask), İrfan Can Kahveci (Gençlerbirliği), Ahmet Bahçıvan (Adanaspor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Süleyman Türkeş (Konya Anadolu Selçukspor)

Forvet: Mustafa Batuhan Altıntaş (Kasımpaşa), Kubilay Kanatsızkuş (Bursaspor), Deniz Hummet (Troyes)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu