GündemManşet

BAŞKAN KOCADON AKUT BODRUM’UN BİNASINI İNCELEDİ

baskan kocadon akut bodrumun binasini inceledi (7)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile birlikte Bodrum Belediyesi’nin de destek olduğu Konacık Mahallesi Gazderesi mevkiindeki inşası devam eden AKUT Bodrum Kürşat Avcı Operasyon ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

İnşaatı yerinde inceleyen Başkan Kocadon, binanın yapım süreci hakkında AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslu’dan bilgi aldı. Hafif çelik yapı projesi olarak yapımı devam eden yerleşke, inşasının sonunda; 237 metrekaresi açık, toplamda 430 metrekare bir alana, 62 metrekarelik bir depoya, 60 kişilik bir eğitim salonuna ve operasyon odasına sahip olacak.

AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslu; yaklaşık 250.000 liralık bütçesi olan projenin yapımında tamamen gönüllü AKUT personeli ve bağışçılarla ilerlendiğini belirtirken, projenin her adım bağışlarla ilerlediği için yapım sürecinin yaklaşık bir ay süreceğini belirtti. Uslu destekleri için Bodrum Belediyesi’ne ve Başkan Kocadon’a teşekkür etti.

Başkan Mehmet Kocadon da projeye Bodrum Belediyesi olarak destek olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Akut zor günlerde vatandaşlarımızın yanında oluyor. Bizler de yaklaşık yüz gönüllüsü olan Bodrum Akut ekibinin eğitim faaliyetleri için kullanacağı bu binanın yapımı konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz.” dedi.

Ziyarette Bodrum Belediyesi personelinin katıldığı ‘Enkaza Yaklaşma ve Enkaza İlk Müdahale Eğitimini başarıyla tamamlayan on altı belediye personeline de sertifikaları verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu