GündemManşetSpor

TÜRKİYE 3 BANT ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR

Bodrum-bilardo şampiyonasıTürkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen, 2016 Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası’nın 3. etabı Bodrum’da devam ediyor.

4-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Bodrum’da ilk kez düzenlenen organizasyonda,  Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın yanı sıra, erkekler, kadınlar ve gençler kategorisinde çok sayıda sporcu katılıyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hasan Pamuk’un girişimleriyle 3. etabın Bodrum’a alındığını anlatan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tüm Türkiye’deki bilardocuların Bodrum’u da görmelerini, ülkemizin en nadide köşelerinden biri olan Bodrum’u yakından tanımalarını istedik. Gerçekten de aldığımız kararın bugün doğru olduğunu görüyorum. Zaten benim her zaman sevdiğim bir kentti. Burada 500’e yakın yarışmacının turnuvaya katılması bizleri memnun ediyor. Bu etaba 450’nin üzerinde yarışmacı katıldı, erkekler, kadınlar ve gençler kategorilerinde. Bundan sonra Edirne’de final etabımız var. Böylece 2016’yı bitireceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu