GündemManşetSpor

TÜRFAD BODRUM ŞUBESİNİN ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Futbol Adamları Derneği'nin (TÜRFAD) Bodrum şubesiTürkiye Futbol Adamları Derneği’nin (TÜRFAD) Bodrum şube açılışında dernek yönetimi yeni üyelerle bir araya geldi.

TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter, bir restoranda düzenlenen yemekli toplantıda, derneğin Bodrum şubesinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirtilerek yeni üyelere rozetleri taktı.

Bodrum şubesinin 17’nci şube olarak aralarına katıldığını kaydeden Başkan Begiter, bundan mutluluk duyduğunu belirtti.

3 yeni şubenin kurulması için çalışmalarının halen sürdüğünü ve yılsonuna kadar 20 şubeli bir dernek olacaklarını anlatan Begiter, “Hep beraber inşallah Türk futboluna çok daha güzel faydalar ve çalışmalar sağlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

Derneğin şube başkanlarının da katıldığı toplantıda, dernek as başkanlarından Levent Erdoğan, çalışmalarında Bodrum şubesinin büyük payı olacağını düşündüklerini söyledi.

TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor’un kulüp başkanı, derneğin de as başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Şube Başkanı Halil Ünal da “İnsanlar yaşarken de anılmalıdır” diyerek projelerini devam ettirdiklerini belirtti.

TÜRFAD Bodrum Şubesi Başkanı olarak belirlenen Semih Nalbatoğlu da, yönetim kurulu üyelerini tanıttığı toplantıda dernek yönetimine teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu