GündemManşet

KÜLCÜ SOKAK’IN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ

Külcü Sokak’ın İçme Suyu Hattı Yenilendi (1)MUSKİ Genel Müdürlüğü, Çarşı Mahallesi Külcü Sokak’ta ömrünü tamamlamış ve sürekli arıza çıkaran içme suyu hattını yeniledi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’da su sıkıntısının giderilmesi için Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  İl genelinde içme suyu hat yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, son olarak Bodrum ilçesi Çarşı Mahallesi Külcü Sokak’ta içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirdi.

MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Külcü Sokak’ın içme suyu hattı ve meskenlere çıkan branşman hatları yenilendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bodrum Belediyesi’nin Külcü Sokak’taki yeni yol çalışmaları esnasında söküm işlemlerini tamamlamasının ardından MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak ömrünü tamamlamış ve sürekli arıza çıkaran içme suyu hattımızı yeniledik. Bodrum ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmalarla eskimiş altyapıları yenilemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir altyapı sistemi içerisinde yaşamaları için çalışmalarımız plan ve program dâhilinde devam edecek.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu