GündemMagazinManşet

GÖKÇE BODRUM SOKAKLARINDA

Bodrum-GökçeBodrum Kule bar 10 Yaşına Gökçe eşliğinde girdi…
Kule Bar; Doğumgünü Pastasını What Da Funk Feat Gökçe Eşliğinde Kesti. Kule’deki Sahnesinin ardından Bodrum Mandalin bar’da Mayday konserine  arkadaşları ile katılan son günlerin en popüler sanatçısı Gökçe; ” Bodrum gecelerinde eğlenmek ve Bodrum’da yaşamak ayrı bir güzel, buraların değerini bilin” dedi…

Farklı tarzları bir araya getirdiği şarkılarıyla büyük hayran kitlesine ulaşan Gökçe Dinçer, İstanbul’un apartman hayatını terk ederek 3 yıl önce çocukluğunun geçtiği Marmaris’e yerleştiğini belirterek “ Marmaris’ten sonra en çok Bodrum’u seviyorum” dedi.

Marmaris ve Bodrum benim aşkım…

‘Tuttu Fırlattı’ şarkısıyla milyonların gönlüne taht kuran güzel şarkıcı, söz yazarı ve besteci Gökçe Dinçer, yıllar önce Marmaris’e yerleşti. Çocukluk yıllarının geçtiği Marmaris’in doğasına aşık olduğunu vurgulayan Gökçe, “Ben bir doğa tutkunuyum. İstanbul’da apartmanda yaşıyordum, burada ise doğanın kucağındayım” dedi.

Albüm çalışmaları ve konserleri dışında Marmaris’ten ayrılmayacağını söyleyen Gökçe, villasında kedi ve köpeğiyle sürdürdüğü yeni yaşamında mutlu olduğunu dile getirdi. Yine daha önce yaptığı bir Röportajda; bu yöreleri çok sevdiğini belirten Gökçe Adımla özdeşleşen Gökçe köyü, Gökçe barajı var, adı Gökçe olan çok şey var, yani bir Gökçe daha var şimdi. Çünkü artık İstanbul’dan daha çok Marmaris’te yaşamaya başladım ve arasıra Bodrum’a geliyorum” dedi.

Bodrum’lu İdil ile beraber çalışıyor…

Bodrum’lu Ali ve Filiz Dizdar’ın kızı İdil Dizdar ile de birlikte çalışan Gökçe,  “ Ben “sanat yönetmenliği” mezunuyum ve albümden önce müzisyen olduğum dönem reklamcıydım dolayısıyla kamera arkasından kamera önüne geçtim. Bundan  İnanılmaz büyük bir zevk aliyorum, bulduğun fikri hayata geçirmek, insanları değiştirmek güzelleştirmek, ışıkla, dekorla oynamak, mekan bulmak o çektiğin videoyu,filmi ya da fotoğrafın sonucunu yaşamak çok büyük bir keyif benim için. Bu sebeplerle senelerdir yönetmen olan iki arkadaşım İdil Dizdar ve Said Dağdeviren ile “Gulyabanifilm”i kurmuştuk” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu