ÇevreGündemManşet

ÖNCE BESLİYOR SONRA ÖZÇEKİM YAPIYORLAR

damuz-1Bodrum’da ormanlık alanda yaşayan yaban domuzlarını elleriyle besleyen vatandaşların domuzlarla selfi çektirmesi şaşkınlık yarattı.

Torba mahallesindeki balıkçılar ve mahalle sakinlerinin dağdan inen yabani domuzları elleriyle beslemesi şaşkınlık yarattı. Yiyecek bulmak için ormanlık alandan inen yaban domuzlarının kendilerinden kaçmadığını gören bazı vatandaşlar ise domuzlarla selfie yapmayı ihmal etmedi.

Her gün aynı noktaya gelerek balık yiyen yaban domuzları insanlara alışarak mahalle sakinlerinin elinden balık yemeye başladı. Yaklaşık bir süredir hep aynı saatte balıkçıların yanına gelen 5 domuz balıkçıların yanına giderek balık yiyor. Bir süre sonra domuzlara yaklaşmaya başlayan vatandaşlar ve balıkçılar evlerinden getirdikleri yemekleri ve bayatlamış balıkları elleriyle yaban domuzlarına yedirmeye başladı.

Domuzları eli ile besleyen Milli sporcu Şeref Elbil, 3 aydır domuzların mahallelerine geldiklerini belirterek şöyle konuştu:

“Benim evimin önüne geliyorlardı ve onlara yemek veriyorduk. Yemek vere vere bu bölgeye alıştılar. Akşam sabah gelmeye başladılar. Çevrede bulunan başka arkadaşlarda yemek getirmeye başladı ve domuzlar bize yaklaşamaya başladılar. Geliyorlar biz ekmek veriyoruz. Burada bulunan balıkçılarda balık veriyor. Domuzları elimizle beslemeye başladık.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu