GündemMagazinManşetSağlık

OYUNCU AHU TUĞBA’NIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ahu tuğba-bodrumMide kanaması geçiren Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba’nın sağlık durumunun düzelmeye başladığı öğrenildi.

Bodrum’da mide kanaması geçiren ve ağzından kan gelen Ahu Tuğba, arkadaşları tarafından ilçedeki özel bir hastanede tedavi gördü. Daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Tuğba’ya buradaki doktorların ‘acil ameliyat’ olması gerektiğini söyledikleri bildirildi. Ameliyat istemeyen ünlü oyuncu başka bir hastaneye giderek tedavisine devam etti.

Özel bir klinikte ayakta tedavisi üren Ahu Tuğba’nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Tuğba son günlerde yaşadığı stresli olayların üst üste geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Kızım Anjelik kaza geçirdi. Ardından Florida’daki fırtına haberleri beni korkunç yıprattı. Uçaklarda kalkmıyordu. Orada fırtına çıkarken, bir fırtına da bize vurdu. Ne yaptım ne ettim bilmiyorum ama. Dr. Şenay’a götürün beni demişim Allah razı olsun. Bir doktora güvenince insan demek ki ona inanıyor, güveniyor. Şu anda bulantım var. Florida’ya kızımın yanına gidemedim. Engelli bir hastamızın başına gelen de beni çok üzdü. Bir yandan Anjelik’i özlüyorum, buradaki insanları da yarı yolda bırakamıyorum. Kendi hayatımı ikinci plana attım sanırım. Ben kendim için korkmuyorum da kızıma ne olacak, engellilere ne olacak? Bu beni çok fazla üzüyor.”

Ahu Tuğba’nın doktoru Dr. Şenay Bozlar, ünlü sanatçının geçirdiği rahatsızlığın strese bağlı akut gastrit kanama olduğunu söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu